Vacature werkstudent – tekenaar | Studievereniging KOers

B-invented is dé expert in de bouw waarbij betrokkenheid en integrale aanpak centraal staat. Ons team kent constructieve en bouwkundige experts, modelleurs, tekenaars en architecten. Daarnaast hebben we via zusterbedrijven heel nauw contact met uitvoerende collega’s en partners op de bouw. Met ons team van experts zijn we – samen met klanten en partners – continu bezig processen te verbeteren om resultaten beter te maken en doorlooptijden te verkorten. Samen maken we mooie en leuke projecten waar we blij en trots van worden.

Wij zijn op zoek naar studenten die ons 8 tot 16 uur per week willen ondersteunen bij het tekenwerk. Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het helpen van onze modelleurs bij het maken van tekeningen die gebruikt worden in de communicatie met gemeenten, de productie en voor de uitvoerende partijen van B-smart onderbouwprojecten.

Werken bij B-invented betekent werken in een jong en enthousiast team in ons nieuwe pand op Strijp T. Wil jij hier graag deel van uitmaken en ondertussen praktijkervaring op doen? Neem dan contact op met Gijs Schalkwijk via 040-780531 of stuur een mail naar vacature@b-invented.com.