BIM Modelleur constructie | Studievereniging KOers

De Functie

Voor onze afdeling constructie zijn wij op zoek naar een junior modelleur. Als modelleur speel je een centrale rol binnen één of meerdere projecten. Je vervult de aan jou toebedeelde (deel)projecten binnen de gestelde randvoorwaarden als tijd, budget en kwaliteit. Naast aandacht voor kwaliteit, efficiency en de financiële aspecten van de projecten heb je ook veel aandacht voor de mensen met wie je samenwerkt en heb je een probleemoplossend vermogen. Je bent in staat tot het, zowel zelfstandig als in teamverband, ontleden en uitwerken van ingewikkelde uitdagende technische vraagstukken, het vervaardigen van 3D modellen in Revit en afgeleide tekeningen ten behoeve van de diverse fasen gedurende de voorbereiding en uitwerking van het project, het signaleren van afwijkingen met betrekking tot kwaliteit, geld en tijd naar de projectleider en het bijhouden van kennis op het eigen vakgebied.

Uw Profiel

MTS of HTS werk- en denkniveau op constructie gebied. Aantoonbare ervaring met Revit is een pre. Je bent bekend met de huidige normen en regelgeving en beschikt over voldoende kennis van bouwtechnieken en uitvoeringsmethoden. Je kunt goed werken in teamverband en hebt een probleemoplossend vermogen. Je bent leergierig en autodidactisch.

 

Het Aanbod

Wij bieden een baan voor 32-40 uur per week in een informele, professionele bedrijfscultuur. Daarbij bieden wij een passend salaris alsmede goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast is er volop ruimte voor opleidingsmogelijkheden zoals HTI met doorgroeimogelijkheid tot constructeur.

 

Interesse? Mail dan zo spoedig mogelijk uw motivatiebrief inclusief cv naar Marijke Peters (mp@croes.nl).

https://www.croes.nl/media/1918/vacature-bim-modelleur-constructie_20180831.pdf