Comfortabel en prettig leven en wonen. Een fijne plek om te werken. Snel en veilig van A naar B. Dat zijn de belangrijkste vraagstukken die ons dagelijks bezighouden en ons uitdagen tot vernieuwing, versnelling en verbetering. Al 160 jaar. Dura Vermeer is actief in bouw, infrastructuur, engineering en dienstverlening. Projecten worden daarbij in opdracht van derden en voor eigen risico ontwikkeld, gerealiseerd en geëxploiteerd. We zijn onderscheidend en gaan vernieuwend te werk. Samen met onze partners bieden wij toonaangevende, integrale en duurzame oplossingen voor uiteenlopende bouwopgaven. Daarmee zijn we een solide partner voor onze relaties, gericht op continuïteit en duurzaamheid.

Ook zijn we ons bewust van haar maatschappelijke invloed en zien we maatschappelijke verantwoordelijkheid als vanzelfsprekend. We zien dit terug in alles wat wij doen: in onze projecten, in onze organisatie, zowel direct als indirect. Dit betekent dat innovatie, een open en integere stijl van zaken doen, klantvriendelijkheid, maar zeker ook de zorg voor milieu en duurzaam ondernemen wezenskenmerken zijn in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Dat je bij ons veel kan leren, dat weten we wel. Maar hoe groei je uit tot professional?

Bij Dura Vermeer kan iedereen zijn of haar ambities waarmaken. We hebben een uitgebreid loopbaanbeleid, waarin je met je leidinggevende je carrièrepad bespreekt. Welke kant je ook op wilt.

Zo kun je deelnemen aan de Dura Vermeer Academie. Je volgt dan uitdagende trainingen, studies en cursussen. Maar leren doe je ook op het werk, op thema-bijeenkomsten en in allerlei werkgroepen.

Youtube