Studeer je of ben je net klaar met een technische hbo of wo opleiding en ben je op zoek naar een studiegerelateerde bijbaan?

Wie zoeken wij?

  • Jij bent bezig met een technische hbo opleiding, denk hierbij aan civiele techniek, bouwkunde, technische bedrijfskunde of werktuigbouwkunde. Een technische universitaire opleiding is ook mogelijk
  • Je wil minimaal drie dagen per week bijverdienen in een studiegerelateerde bijbaan
  • Je bent beschikbaar voor een periode van 3 tot 6 maanden

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie parttime bijbaan naast je studie, waarbij je studiegerelateerde ervaring kan op doen binnen één van de grootste bouwerondernemingen in Europa. Daarbij krijg je de kans om een kijkje in de keuken te nemen en je netwerk binnen BAM op te bouwen.

Over ons

BAM Infra Regionaal is een lokale partner die op de hoogte is van alle regionale ontwikkelingen. BAM Infra Regionaal begeleidt als lokale aannemer de totale keten van het bouwproces; van idee, ontwikkeling, ontwerp, uitvoering tot en met beheer en onderhoud. Voor zowel complexe multidisciplinaire projecten als kleinschalige lokale projecten. BAM Infra Regionaal heeft een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van Civiel, Wegen, Asfalt en Verkeerstechniek. Dankzij de brede kennis en ervaring van onze medewerkers en de samenwerking met andere BAM-bedrijven kunnen we onze projecten integraal uitvoeren. Dit leidt tot korte, open communicatielijnen, schaalvoordelen, tijdwinst en een efficiënte werkwijze. Ook denken we graag mee over innovatieve concepten voor actuele vraagstukken als mobiliteit, bereikbaarheid, innovatie en duurzaamheid.

Solliciteer nu!