BAM Inhousedag | Studievereniging KOers

BAM Inhousedag

Volop met je studie bezig en benieuwd naar wat jij hier straks mee kunt in de praktijk?

Alle functies die je in de sectoren bouw, infra en techniek tegenkomt, vind je bij BAM. Heb je er wel eens aan gedacht om technisch ontwikkelaar, BIM-procescoördinator of contractmanager te worden?

Heb je een goed beeld van de dagelijkse praktijk van een werkvoorbereider, engineer, uitvoerder, constructeur, calculator of projectleider?

BAM is betrokken bij alle fases van het bouwproces. Van ontwikkeling tot ontwerp, van constructie naar uitvoering, van technische installaties tot beheer en onderhoud. Veel projecten zijn integraal en multidisciplinair, het geeft je een goed beeld van hoe verschillende disciplines in elkaar grijpen.

Studeer je civiele techniek, werktuigbouwkunde, installatietechniek, elektrotechniek, bouwkunde of volg je een andere relevante studie? Op de BAM Inhousedag vorm je een beeld van werkveld, aan de hand van diverse gave projecten, innovaties en marktontwikkelingen. Ga in gesprek met professionals!  Wellicht dat het je helpt bij je het selecteren van je master, of de keuze voor een afstudeeronderwerp.

Klik hier voor meer informatie