BetonKanoRace zoekt Bouwers / Peddelaars | Studievereniging KOers

BetonKanoRace zoekt Bouwers / Peddelaars

Ook dit jaar doet Koers weer mee aan de BetonKanoRace! De commissie is al een aantal maanden bezig om te zorgen dat we met een aantal mooie en vernieuwende kano’s mee kunnen doen (en winnen!).

Echter, de commissie kan wel wat hulp gebruiken! Er zijn twee mogelijkheden om deel uit te maken van dit fantastische evenement:

Bouwers

Het ontwerp van de kano’s wordt verzorgd door de commissie. Echter is het behoorlijk wat werk om deze kano’s ook daadwerkelijk te maken. Daarom zijn wij op zoek naar bouwers die ons daarbij willen helpen. Het gaat om het mixen van beton, smeren van de kano’s, wapening leggen, en schilderen van de kano. Lijkt het jou leuk mee te bouwen? Kom ons dan helpen! De voorlopige bouwdata staan gepland voor de week van 9 t/m 13 februari (week na de ENCI-MDE). Als je interesse hebt, stuur dan een mail naar Bastiaan (b.overdorp@student.tue.nl). Natuurlijk krijg je dan van ons informatie over de data dat je verwacht wordt. Ook als je nog niet zeker weet of je mee kan helpen, waarderen we je reactie enorm.

Peddelaars

Lijkt het je leuker ons de overwinning te brengen en Twente te verslaan. Reserveer dan alvast het weekend van 29-31 mei in je agenda. Voor dit weekend zijn wij nog opzoek naar peddelaars. Mocht je geïnteresseerd zijn laat het ons weten. Meer informatie over de inschrijving volgt.

 

Met vriendelijke groeten,

BKR Commissie 2015
Jelmer Feenstra
Wessel Manders
Bastiaan Overdorp
Thijs de Goede
Arjen Deetman