Record Bierkrattenbrug terug in Delft | Studievereniging KOers

Record Bierkrattenbrug terug in Delft

Het record bierkrattenbrug, dat in 2012 met 19,55 meter door studenten van studieverenigingen KOers en SUPport in Eindhoven is gevestigd, is donderdag 4 juni verbroken door studenten in Delft.

Na het mislukken van de poging vorig jaar hebben studenten van de Pontifex-commissie van het Gezelschap “Praktische Studie” (studievereniging van studenten Civiele Techniek aan de TU Delft) een nieuwe poging gedaan om het wereldrecord terug te halen naar Delft. En met succes. Het record staat nu op 22,15 meter.

Uiteraard heeft een afvaardiging van KOers en SUPport de recordpoging goed in de gaten gehouden. We hebben zelf de overspanning kunnen meten, en kunnen vaststellen dat de brug daadwerkelijk vrij stond.

Pontifex en Praktische Studie, Gefeliciteerd, en misschien tot volgend jaar!

Reacties