Back

Adviesbureau Vekemans

Wij zijn gespecialiseerd in metselwerk in de breedste zin van het woord! Wij prefereren een integrale benadering en werken bij voorkeur onze adviezen op basis daarvan zo optimaal en praktisch mogelijk uit. Al vanaf 1987 zijn wij intensief met metselwerk bezig en door de jaren heen continu betrokken geweest bij advisering inzake metselwerkproducten en –projecten. Onze werkzaamheden zijn heel divers en door de jaren heen ook behoorlijk uitgebreid.
In het beginstadium van het bureau werd er voornamelijk gewerkt aan baksteen gerelateerde projecten en productontwikkelingen. Vele innovaties zijn door onze adviezen tot stand gekomen. Door de jaren heen is het werkveld behoorlijk verbreed en nu wordt er gewerkt voor producenten van de meest uiteenlopende metselwerkproducten. Betonstenen, kalkzandsteen, metselmortels, verankeringen, lateien, geveldragers, isolatiematerialen, waterkeringen en nog veel meer.

In het geval van projecten hebben inmiddels ook vele projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, architecten, constructeurs en (gespecialiseerde) aannemers de weg gevonden naar ons bureau. Wij adviseren dan vaak al vanaf het ontwerpstadium de opdrachtgever of architect van een project en in veel gevallen verzorgen wij een stuk ondersteuning van de uitvoering van het metselwerk.
Als er gezegd wordt dat iets niet kan dan wordt het voor ons pas echt leuk en uitdagend, want wij zijn er van overtuigd dat alles mogelijk is. Het zal soms niet gemakkelijk zijn, maar er zijn altijd oplossingen. Door onze brede en jarenlange ervaring in de bouw bezitten wij veel kennis, die wij graag inzetten voor de diverse projecten en producten waar wij aan werken.
Heeft dit je interesse gewekt, kijk vooral verder op onze site, bekijk ons bedrijfsfilmpje of neem contact met ons op!

More info on http://www.vekemans.nl/.