Back

Wijcon

Wijcon is het multidisciplinaire ingenieursbureau dat hoofdconstructie en detailengineering onder één dak aanbiedt. Wijcon werkt nauw samen met diverse opdrachtgevers en vormt onderdeel van de Van Wijnen Groep N.V. 

Met meer dan 40 jaar ervaring in de gehele breedte van constructieve engineering mag Wijcon zich met een koppositie in BIM-samenwerken en adviseur van toetsingscommissies, expert noemen in constructieberekeningen van prefab, in het werk gestort beton, staal en hout. 

Wijcon beschikt over zeer deskundige professionals, werkt binnen gestelde kaders en levert in elke fase van het bouwproces toegevoegde waarde. Wijcon spreekt de taal van projectontwikkelaars, architecten, aannemers en leveranciers en heeft de ambitie haar opdrachtgevers geheel te ontzorgen. Kwaliteit en ketensamenwerking vormen voor Wijcon belangrijke pijlers in een gezamenlijke bouwproces.

Het onderscheidend vermogen van ons ingenieursbureau ligt in het totaal en volledig aanleveren van 3D data in modellen, in de gecombineerde rol van ontwerpend- en detailconstructeur, maar ook in onze softwarematige koppeling met de productie. Onze projectleiders, constructeurs en modelleurs staan letterlijk aan de basis van een bouwwerk en zijn betrokken bij het werk tot en met de uitvoering. 
Ons werkgebied strekt zich uit over heel Nederland. Wij zijn gevestigd in Dordrecht.
 

More info on http://www.adviesburo-wijcon.nl/.