Reijneveld

Reijneveld

Reijneveld Engineering is een ingenieursbureau voor de bouwconstructies van gebouwen. We bestaand sinds 1976. Ons portfolio is heel breed; van logistieke gebouwen van 60.000 m2 of een kippenfabriek in St Petersburg, tot en met een gebogen staalconstructie voor het MH17 monument of een stalen kunstwerk op Lowlands.

Daarnaast adviseren we ook veel op het gebied van woongebouwen en heel incidenteel een enkele woning. In het kader van verduurzaming krijgen we regelmatig de vraag of er op een oud project van ons misschien ook zonnepanelen op het dak kunnen.

We zijn een relatief klein bureau en dat betekent dat je veel afwisselende projecten voorbij ziet komen en gelijk veel verantwoordelijkheid krijgt.

Er is ruim voldoende kennis en ervaring aanwezig (zowel TUD als TUE en HBO), dus je staat er nooit alleen voor. Als je in bent voor een steile leercurve ben je van harte welkom bij Reijneveld.

We werken in 3D, maar is er is nog geen koppeling tussen rekenen en tekenen. We verwachten dat wel in de toekomst, dus daar ligt voor afstudeerders TUE een uitdaging.

We zouden een dergelijke project (inclusief een experiment) graag begeleiden.

Voor vragen of voor een kennismaking, neem gerust contact op met Andre Verschoor. Het liefst via e-mail: avr@reijneveld.nl