Vacature Constructeur bouwconstructies | Studievereniging KOers

De Functie

Voor onze afdeling constructie zijn wij op zoek naar een constructeur bouwconstructies.

Als junior constructeur speel je een centrale rol binnen één of meerdere projecten. Je vervult de aan jou toebedeelde (deel)projecten binnen de gestelde randvoorwaarden als tijd, geld en kwaliteit. Je bent een technisch professional die oog heeft voor constructieve vernieuwing. Naast aandacht voor kwaliteit, efficiency en de financiële aspecten van de projecten heb je ook veel aandacht voor de mensen met wie je samenwerkt. Je bent in staat tot het zelfstandig uitvoeren van werkzaamheden zoals het maken van de hoofdberekening, detailberekeningen, detailleren en controleren van stukken van derden, signaleren van afwijkingen met betrekking tot kwaliteit, geld en tijd naar de projectleider, bijhouden van kennis op het eigen vakgebied, overleggen met de 1e modelleur en het adviseren van de projectleider. Uiteraard kun je na bewezen geschiktheid doorgroeien naar de functie van senior constructeur/projectleider.

 

Uw Profiel

HTS of TU werk- en denkniveau op constructie gebied, dan wel een aantoonbaar vergelijkbaar niveau verkregen middels ervaring. Enkele jaren aantoonbare ervaring als constructeur is een pre. Bekendheid met de huidige normen en regelgeving, voldoende kennis van bouwtechnieken, uitvoeringsmethoden en affiniteit met BIM. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband functioneren.

 

Het Aanbod

Wij bieden een baan voor 32-40 uur per week in een informele, professionele bedrijfscultuur. Daarbij bieden wij een passend salaris alsmede goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast is er volop ruimte voor  opleidingsmogelijkheden, ideeën en initiatieven binnen een groeiende organisatie.

Interesse? Mail dan zo spoedig mogelijk uw motivatiebrief inclusief cv naar Marijke Peters (mp@croes.nl).

https://www.croes.nl/media/1919/vacature-constructeur-bouwconstructies_20180831.pdf