Civiel / Bouwkundig junior tekenaar constructeur | Studievereniging KOers

De junior tekenaar constructeur is een zelfstandige constructeur. Hij/Zij is bekend met de Europese normen op zijn vakgebied (beton,staal, hout) en met het gebruik van de moderne software programma’s. Daarnaast is hij/zij bereid om andere normen zich eigen te maken.

De Functie en taken van de junior tekenaar constructeur bestaan onder andere uit,  maar zijn niet beperkt tot het volgende:

  1. De junior tekenaar constructeur draagt de volledige verantwoordelijkheid van alle werken welke door hem/haar zelf uitgevoerde projecten en welke onder zijn/haar leiding vallen.
  2. Een goede communicatie onderling met collega’s en andere afdelingen binnen het bedrijf.
  3. Verantwoording van alle zaken af te leggen aan de senior constructeur/ directie.
  4. Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift.

Taken welk deel uit maken van de functie:

  1. Het zelfstandig ontwerpen en verrichten van alle reken- en tekenwerk  met de hand als met moderne automatisering programma’s in overleg met de senior constructeur / directie.
  2. Het incidenteel inspecteren van bouwplaatsen en rapportage maken met adviezen waar nodig.
  3. Het bijwonen van besprekingen en maken van verslagen waar nodig.
  4. Monitoren en coördineren van projecten en contact onderhouden met opdrachtgevers en alle andere instanties die vereist zijn in overleg met de directie en senior constructeur
  5. Het opstellen van tijd-werkschema’s van de projecten in overleg met de directie. Regelmatig project voortgangsrapportages aan de directie overhandigen. Conflict situaties en knelpunten tijdig melden en met oplossingsvoorstellen komen.

 

Contact:

Geinterseerd? Stuur jouw CV en een korte motivatie brief aan:

Ron Daal
Directeur
ron@icesxm.com