Commissieleden gezocht! | Studievereniging KOers

Commissieleden gezocht!

Voor het komend collegejaar 2013-2014 is KOers nog op zoek naar leden voor de volgende commissies:

Sport commissie
De Sport Commissie is een verbreding van de Bata444race commissie. Het doel van deze commissie is om te kijken of we dit jaar met KOers weer mee kunnen doen aan de Bata444race. Daarnaast gaat deze commissie proberen om met KOers deel te nemen aan bestaande sportevenementen, zoals de van Lint Studentensportweek. Ook kan deze commissie zelf een sportevenement organiseren voor de KOers-leden of tussen de sectievereniging. Kijk voor meer informatie over deze commissie bij het kopje Commissies – Sport commissie.

Redactiecommissie
De Redactiecommissie is verantwoordelijk voor onze verenigingsblad: de KOersief. 3 keer per jaar wordt de KOersief uitgegeven. Elke KOersief heeft een eigen thema. Kijk voor meer informatie over deze commissie bij het kopje Commissies – Redactiecommissie.

Buitenlandse Studiereiscommissie
De Buitenlandse Studiereiscommissie organiseert in het tweede deel van het jaar de buitenlandse studiereis! Afgelopen jaar was er een geslaagde reis naar Zuid-Korea geweest. Kijk voor meer informatie over deze commissie bij het kopje Commissies – Buitenlandse Studiereiscommissie

Lijk het jou leuk om in één van deze commissies te zitten? Heb je vragen over deze commissie? Wil je in één van onze andere commissies?  Stuur dan een mail naar koers@bwk.tue.nl of kom langs in de KOershoek op vloer 5!