StudentenSTAALprijs | Studievereniging KOers

StudentenSTAALprijs

Ben je tussen 31 juli 2013 en 1 augustus 2014 afgestudeerd? Doe dan mee aan de studentenSTAALprijs 2014. De uiterste inzenddatum is maandag 11 augustus.

 

Deelname is gratis en er zijn grote geldprijzen te winnen. Ben of ken je een afstudeerder die de mogelijkheden van staal in civiele en bouwkundige constructies heeft benut in een ontwerp of onderzoek? Doe dan mee aan de StudentenSTAALprijs.

 

Er zijn 2 categorieën: Bachelor en Master. De projecten worden door een vakjury beoordeeld. In elke categorie kunnen eerste en tweede prijzen worden toegekend. De eerste prijs bedraagt 500,- Euro, de tweede prijs 250,-. Daarnaast zijn er de categorie-overstijgende prijzen: de Van-Bentumprijs en de ECCA-award. De winnaars hiervan ontvangen een van geldprijs van 350,-. Alle deelnemers worden tentoongesteld op de Nationale Staalbouwdag en er komt een artikel over de deelnemende projecten in het vaktijdschrift Bouwen met Staal. De uitreiking zal plaatsvinden tijdens de Nationale Staalbouwdag op 2 oktober 2014.

 

Kijk op http://bouwenmetstaal.nl/evenementen/studentenstaalprijs/ voor meer informatie en meld je vóór 11 augustus 2014 aan.

Download het inschrijfformulier op: http://bouwenmetstaal.nl/uploads/evenementen/StudentenSTAALprijs_deelnameformulier2014.pdf