Back

Arcadis

Waar je ook werkt, wat je ook doet, bij Arcadis draag jij bij aan het verbeteren van de kwaliteit van leven. ‘Improving quality of life’ is wat ons verbindt en inspireert.
Arcadis levert integrale oplossingen op het gebied van mobiliteit, milieu, water en gebouwen. Onze mensen kijken vanuit verschillende perspectieven, bouwen duurzame relaties op en geven de toekomst vorm. Samen gaan wij de uitdaging aan om onze wereld te verbeteren. 

Wat bieden wij? 
Binnen Arcadis bieden wij jou als student een kans om praktijkervaring op te doen in vorm van een stage of afstudeeropdracht. In de meeste gevallen bepalen onze projecten de globale inhoud van jouw (afstudeer)stage. De daadwerkelijke invulling van de stage komt in samenspraak met jou tot stand. We delen ons werk flexibel in qua locaties en tijden, dat geldt ook voor jouw project. Daarnaast kun je collega’s leren kennen door bijvoorbeeld deel te nemen aan activiteiten van The Young Part. Je ontvangt een stagevergoeding. Veel stagiairs/afstudeerders groeien door naar een junior positie. 

Heeft dit je interesse gewekt? 
Op onze website www.werkenbijarcadis.nl tref je veel aanvullende informatie aan. Volg ons daarnaast op Facebook, Twitter en LinkedIn.

More info on https://www.arcadis.com/nl/nederland/.