Back

BouwQ

Optimale veiligheid en bouwkwaliteit door integrale kwaliteitsborging.
Bouwen is een complex proces met een groot risico op fouten. BouwQ is een gerenommeerd bouwinspectiebureau met veel kennis en ervaring in de risico’s en fouten die kunnen optreden bij het ontwerpen en realiseren van alle typen bouwwerken, zoals woningen, utiliteitsbouw en infrastructuur. Bouwbedrijven gebruiken de deskundigheid van BouwQ om bouwfouten te voorkomen. Opdrachtgevers en eigenaren van bouwwerken putten vertrouwen en gemoedsrust uit de door BouwQ uitgevoerde onafhankelijke controles en beoordelingen.
Door nauwe samenwerking met alle betrokken partijen werken we aan een gemeenschappelijk doel: hoogwaardige en veilige bouwwerken.

Wat kan BouwQ jou bieden?
Ben je op zoek naar een afwisselende en uitdagende (bij)baan waarin je niet alleen jezelf kunt ontwikkelen op het gebied van constructieve veiligheid, maar ook bijdraagt aan het verbeteren van kwaliteit en veiligheid in de bouw? Wil je leren welke bouwfouten vaak gemaakt worden en hoe je ze kunt voorkomen?
BouwQ biedt hiervoor verschillende mogelijkheden met stages, internships, werkstudentschappen en vacatures. Dat het werken bij een bouwinspectiebureau heel boeiend en veelzijdig kan zijn blijkt uit de ervaringen van vijf Master studenten en jong-afgestudeerden van de richting Structural Design bij de TU Eindhoven. Lees meer over deze ervaringen en de mogelijkheden bij BouwQ op bouwq.nl/students. Of neem contact met ons op via info@bouwq.nl.
 

More info on https://www.bouwq.nl/.