Back

Continu - Intermediair voor bouw en industrie

Studie (bijna) afgerond, en dan?!

Gaandeweg je studie ga je je orienteren op de arbeidsmarkt. Want als starter komt er straks heel wat op je af. Hoe vind je nu de juiste baan tussen al die pronkende vacatures en zwaaiende werkgevers als starter is in deze tijd? En waar baseer je je keuze op? Goede vraag daar kunnen wij je bij helpen!

Al tijdens je studie kunnen we je helpen met het zetten van de juiste stappen in de door jouw gewenste richting. Nog moeite met het bepalen van die richting? Geen zorgen, helpen we je ook bij.

Middels een bedrijfstest, LinkedIn-check, cv-check, het geven van carriere-advies en/of stage advies helpt onze adviseur jou persoonlijk de juiste keuze maken. Door het mixen van de vakkennis en ervaring van Continu en de dosis motivatie en ambitie van jou, helpen wij jou met de eerste stap richting je carriere.

Ga naar www.continu.nl, vind de vestiging bij jou in de buurt en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in met een van onze adviseurs. Tot snel!

Continu. Altijd wind mee.

Als intermediair voor de bouw en industrie zorgt Continu ervoor dat jij als (toekomstig) specialist in de technische sector de wind mee krijgt. Want als je de wind mee hebt, gaat alles makkelijker. En dat is altijd ons doel. Opdrachtgevers en kandidaten aan elkaar verbinden. Daarvoor zijn we tenslotte intermediair.

Website  : www.continu.nl
LinkedIn : http://www.linkedin.com
Facebook : www.facebook.com
YouTube : www.youtube.com