Back

Goudstikker | de Vries

Bij Goudstikker-de Vries bieden wij je een werkomgeving waarin jij kan excelleren. Wij zijn een ambitieus team, met een schat aan kennis over bouwkunde. Kennis die wij graag overdragen aan jou. Wij zijn een team bestaande uit professionals die allemaal hetzelfde nastreven:
in een prettige werksfeer de uitdagingen aangaan die onze opdrachtgevers en de bouwtechniek bieden.
Of je nu werkzaam bent als adviseur, constructeur of modelleur, jouw kennis en ervaring draagt bij tot het realiseren van het best mogelijke resultaat. Wij gaan tot het uiterste om de wens van onze klant te begrijpen. Een samenwerking start altijd met het ontwerp voor ogen. Samen creëren wij waarde door constructieve en bouwkundige oplossingen te bieden. Ons ‘bouwkundig-hart’ gaat sneller kloppen van constructieve uitdagingen of complexe werken op moeilijke locaties. De eisen die wij stellen bij ons werk vergt bepaalde competenties die wij zoeken in nieuwe collega’s.
Wat jij oplevert, is straks zichtbaar in een stad, dorp of woonwijk. Niet alleen voor jezelf, maar voor iedereen. Gebruikers, bewoners of passanten, iedereen kijkt toch met bewondering en respect naar mooie gebouwen en creatieve constructies? Bij Goudstikker-de Vries krijg jij de kans om hier aan mee te werken. Dit maakt ons werk alleen meer leuker en interessanter.

More info on https://www.goudstikker.nl/.