Back

Hakron

Innovatie, de kracht van Hakron
Hakron Nunspeet B.V. is sinds 1968 toeleverancier van producten voor betonconstructies, bekistingen en woningbouw. Ons bedrijf bestaat uit  enthousiaste en goed opgeleide medewerkers, werkend in een dynamisch en goed geoutilleerd bedrijf. Een uitgebreide en vakkundige buitendienst zorgt voor persoonlijke adviezen op maat.

Hakron is in deze periode uitgegroeid tot een prominente speler binnen Nederland en timmert ook in België hard aan de weg. Deze vooraanstaande positie hebben we bereikt op basis van een aantal belangrijke pijlers: een compleet assortiment, praktische, hoogwaardige en innovatieve producten, deskundig advies en betrouwbare levering. Door voortdurend overleg met de bouwwereld weten we precies welke materialen er nodig zijn en welke eisen hieraan gesteld worden. Kwaliteit, duurzaamheid, praktische toepasbaarheid en arbeidstijdbesparing zijn hierbij de belangrijkste eigenschappen. 

Hakron speelt creatief in op uw vragen en bedenken vernieuwende oplossingen voor de meest uiteenlopende vraagstukken. Innovatie is dan ook een onderscheidend kenmerk van het Hakron-assortiment, waarbij altijd voorop staat: de praktijk dient als uitgangspunt. 

Jouw carrière start je bij de Hakron Groep!
Voor startende engineers, technische adviseurs en toekomstige managers of directeuren is Hakron Groep de ideale omgeving om je de komende jaren verder te ontplooien en door te groeien binnen één van onze werkmaatschappijen.

De Hakron Groep bestaat uit een viertal werkmaatschappijen, Hakron Nederland, Hakron-Terwa, Hakron Services en Certacon. Elke werkmaatschappijen heeft haar eigen specialiteit en disciplines. 

Mocht je interesse hebben in een baan na jouw studie, neem dan contact met ons via hr@hakron.nl.
 

More info on http://www.hakron.nl/.