Back

Heijmans

Heijmans is een veelzijdig bedrijf, waarin Vastgoed, Woningbouw, Utiliteit (bouw, werktuigbouw en elektro) en Infra (wegen en civiel) samenwerken; soms in kortlopende rechttoe-rechtaan projecten, soms in uitdagende integrale projecten met een meerjarenplanning. Je bent bij ons vaak betrokken vanaf de aanbesteding via ontwerp en realisatie tot en met de onderhouds- en beheerfase. Zo zie je hoe een (bouw)werk daadwerkelijk tot stand komt en in gebruik wordt genomen.

Dat maakt het werken bij Heijmans afwisselend en super interessant. Met circa 7.000 collega’s bouw je bij ons aan de ruimtelijke contouren van morgen. Samen maken we mooie projecten van blijvende waarde, voor onze klanten en voor de samenleving. Het is bepalend voor ons succes.

Wil jij daarbij horen? Heijmans biedt volop kansen om jezelf te ontwikkelen, nieuwe uitdagingen aan te gaan en verantwoordelijkheid te nemen. Zeker voor studenten en starters. We bieden diverse mogelijkheden voor stages, afstudeeropdrachten en traineeships. De uiteenlopende projecten die Heijmans ontwikkelt en realiseert, vormen een ideale omgeving om jouw kennis in de praktijk te brengen. Of het nu gaat om een ziekenhuis, een schoolgebouw, woningen, kantoren of winkels, een snelweg met tunnels, viaducten en technische installaties of een complete wijk.

Wij geven je de ruimte om te ontdekken wat je ambitie is, wat je kunt en wat er bij je past. En we bieden je daarbij de begeleiding en de faciliteiten die je van een professionele onderneming mag verwachten. Zodat je jouw talenten en mogelijkheden optimaal kunt benutten.

Heijmans maakt graag kennis met jouw talent!

More info on http://www.heijmans.nl.