Back

SCIA

SCIA Nederland B.V. is een dochter van de beursgenoteerde onderneming Nemetschek Group die wereldwijd een van de grootste spelers is op gebied van software voor de bouw en de civiele techniek. Wij leveren software oplossingen die de hele cyclus van ontwerp tot uitvoering op gebied van design en engineering voor hun rekening nemen. Met onze IFC 2—3 certificering en actieve participatie bij BUILDINGsmart zijn wij sterk betrokken bij de BIM (Building Information Model) workflow.

SCIA Engineer, onze krachtige grafische software oplossing, is een tool voor constructeurs voor het ontwerpen, berekenen en controleren van vele verschillende constructies conform de geldende bouwnormen.

Vele klanten hebben door gebruik van SCIA Engineer bewezen dat zij hun grenzen kunnen verleggen in het ontwerpen, analyseren en bouwen van de meest uitdagende constructies. Elke dag vertrouwen grote ingenieursbureaus op SCIA Engineer om hun dagelijkse constructieve uitdagingen op te lossen en daar zijn wij trots op.

Wil jij als student jouw marktwaarde verhogen, jouw grenzen verleggen en werken met een software-tool die in meer dan vijftig landen wordt gebruikt en afgestemd is op vele internationale normen en codes? Download dan onze studentenversie hier.

More info on http://www.scia.net.