Back

Weber

Weber Beamix (1965) is toonaangevend producent & leverancier aan de woning- & utiliteitsbouw, de industrie en de civiele bouw en stapelt sinds 1965 innovatie op innovatie. Altijd gericht op vooruitgang, altijd gericht op het verbeteren en vergemakkelijken van het werk en de arbeidsomstandigheden van de gebruiker. Wist u dat naast droge mortel heel veel gangbare producten van vandaag ooit als eerste door Weber Beamix op de markt zijn geïntroduceerd? Doorstrijkmortel, NoMix Beton, Flevopol, Lichtgewicht metselmortel en Cebarpoeder: stuk voor stuk producten die vandaag de dag zijn doorgedrongen in de haarvaten van de gebruikers. 

En we blijven stevig inzetten op verdere innovatie. Vooruitgang zit nu eenmaal verankerd in ons DNA. Zo introduceerden we in 2014 Vloeibare zandcement, het eerste vloeibare zandcement dat voldoet aan alle kwaliteitseisen én een product dat het gebruikers daadwerkelijk makkelijk maakt. Een ander voorbeeld is de ESM silo, een zelfdenkende en -communicerende silo die altijd gevuld is. En wat dacht u van 3D betonprinten? Al in 2005 bouwden we met een 3D printer een stabiele 2,5 meter hoge muur van mortel. In 2017 maakten we de eerste 3D geprinte betonnen brug ter wereld mogelijk en in 2019 openden we samen met BAM Infra de eerste betonprintfabriek in Europa. Betonprinten wordt steeds vaker succesvol toegepast. Meer weten? Kijk dan eens op www.3d.weber

Weber Beamix maakt sinds 2008 deel uit van Saint-Gobain (1665), de grootste en oudste producent en distributeur van bouwmaterialen ter wereld. 
 

More info on https://www.nl.weber/.